Termeni Si Conditii

TERMENI SI CONDITII DE FOLOSINTA.

Genius Romania.

TE ROG CITESTE FOARTE ATENT INTREAGA PAGINA:
ACEST SITE ESTE DETINUT SI INTRETINUT DE GENIUS ROMANIA. NE PUTETI  CONTACTA LA genius.romania@gmail.com 

GENIUS ROMANIA OFERA DOAR SERVICII  SI NU INTENTIONEAZA SA OFERE SFATURI SPECIFIC COMERCIALE, FINANCIARE SAU LEGALE. INFORMATIILE PREZENTATE PE ACEST SITE REPREZINTA OPINIA PERSONALA A LUI GENIUS ROMANIA SI/SAU A CONSULTANTILOR LUI. TOT CONTINUTUL, PRODUSELE SI SERVICIILE NU SUNT SI NU TREBUIESC A FI  CONSIDERATE SFATURI LEGALE SAU PROFESIONALE. LE FOLOSESITI PE PROPRIE RASPUNDERE.

FOLOSIND ACEST SITE SUNTETI DE ACORD SI ACCEPTATI URMATORII TERMENI SI CONDITII,SI NOTIFICARI(NE REZERVAM DREPTUL DE A SCHIMBA, ADUCE LA ZI SI REVIZUI ACESTI TERMENI LA DISCRETIA NOASTRA. TE ROG VERIFICA INAPOI ACEST SITE SI REVEZI ORICE TERMENI ADUSI LA ZI ):

1. SUNTETI DE ACORD SA NU FOLOSITI ACESTE INFORMATII IN SCOPURI ILEGALE.2. SECRETELE DE CONFIDENTIALITATE: CONFIRMATI SI SUNTETI DE ACORD CA TOT CONTINUTUL SI MATERIALELE DISPONIBILE PE ACEST SITE, INCLUZAND DAR NEFIIND RESTRICTIONAT DE SISTEM, DESIGN, VOCABULARUL, CULORILE SI GRAFICA SUNT SECRETE PRIVATE PROTEJATE DE COPYRIGHT(DREPTURI DE AUTOR LEGEA NR.8 DIN 14 MARTIE 1996 PRIVIND DREPTURILE DE AUTOR), MARCI INREGISTRATE, SERVICII INREGISTRATE, PATENTE, SAU ALTE DREPTURI PRIVATE SI ALTE LEGI SI CA FOLOSINTA LOR ESTE RESTRICTIONATA DE TERMENII PREZENTEI INTELEGERI.FOLOSIREA CONTINUTULUI SAU A MATERIALELOR DE PE ACEST SITE PENTRU ORICE SCOP FARA PERMISIUNEA IN SCRIS DE LA GENIUS ROMANIA ESTE STRICT INTERZISA. SUNTETI DE ACORD DE ASEMENEA CA NU VETI CREA LUCRARI DERIVATE ALE ACESTUI SITE SAU A PRODUSELOR OFERITE IN CADRUL LUI.

3. DISCLAIMER (ELIBERAREA DE SUB ORICE FORMA DE OBLIGATII, PRETENTII SI RESPONSABILITATI):GENIUS ROMANIA NU GARANTEAZA CA SITE-UL IN SINE SAU SERVERUL CARE LE TRANSMITE ESTE LIBER DE VIRUSI SAU ORICE ALTCEVA CARE POATE PROVOCA DAUNE.(NU PUTEM CONTROLA ASTA-NU TINE DE RASPUNDEREA NOASTRA CE SE INTAMPLA PE SERVERELE DE GAZDUIRE),DE ASEMENEA NU GARANTAM CA TOATE DEFECTELE POT FI CORECTATE. TU SINGUR ITI ASUMI TOT RISCUL ASOCIAT FOLOSIRII ACESTUI SITE, INCLUZAND COSTUL TOTAL AL ORICARUI FEL DE REPARATII SAU SERVICE AL COMPUTERULUI TAU. FOLOSIND ACEST SITE ELIBERATI GENIUS ROMANIA SI REPREZENTANTII SAI LEGALI DE SUB ORICE OBLIGATIE, PRETENTIE SI RESPONSABILITATE CARE IESE DIN FOLOSINTA DVS, FIE INTENTIONATA SAU NU, A ACESTUI SITE SI A ORICARUI ALTUL. ACEASTA ELIBERARE INCLUDE IN MOD SPECIAL DAR NU SE LIMITEAZA LA ACEASTA ORICE OBLIGATIE SAU PRETENTIE CARE APARE DIN VREUN PRODUS SAU SERVICIU PE CARE L-ATI CUMPARAT DE LA ORICARE ALT SITE IN AFARA DE GENIUS ROMANIA  SI ORICE PRETENTIE CARE APARE LEGATA DE SECURITATEA INFORMATIILOR(INCLUZAND DAR NEFIIND LIMITATA LA INFORMATIILE CARDURILOR BANCARE) PE CARE LE FOLOSITI PE ACEST SITE. ADITIONAL, GENIUS ROMANIA NU ISI ASUMA NICIO RESPONSABILITATE PENTRU NICIUN CONTINUT PE CARE IL GASSITI PE SITE-URI CARE SE LEAGA FIE LA ACEST SITE FIE DIN ACEST SITE. ACEASTA INCLUDE RESPONSABILITATEA PENTRU ACURATETEA SI COMPLIANTA CU ORICE LEGE SI ORICE VIRUS SAU ALTE LUCRURI PRODUCATOARE DE PAGUBE CARE POT FI CONTINUTE IN ACESTE SITE-URI. DE ASEMENEA GENIUS ROMANIA NU ESTE RESPONSANBIL DACA ORICE SITE VA CONECTEAZA CU LUCRURI PE CARE LE GASESTI A FI OFENSATOARE. GENIUS ROMANIA NU GIREAZA SAU GARANTEAZA CALITATEA ORICAROR BUNURI PE CARE LE CUMPERI DE PE ORICARE SITE IN AFARA DE ACESTA. GENIUS ROMANIA NU VA FI RASPUNZATOARE IN NICIUN FEL (INCLUZAND DAR NEFIIND LIMITAT LA, NEGLIJENTA) PENTRU ORICARE PAGUBA APARUTA CA CONSECINTA FIE A FOLOSIRII TALE A ACESTUI SITE SAU A INABILITATII TALE DE A-L FOLOSI SAU A FOLOSIRII TALE A ALTOR SITE-URI LEGATE DE LA SAU CATRE ACEST SITE. ACESTE LIMITARI(ELIBERARI DE ORICE OBLIGATII, PRETENTII SI RESPONSABILITATE) INCLUD ORICE CIRCUMSTANTA IN CARE GENIUS ROMANIA SAU REPREZENTANTII SAI LEGALI. ANUMITE LEGI POT SA NU PERMITA TOATE ACESTE LIMITARI DE OBLIGATII, PRETENTII SI RESPONSABILITATE DESCRISE IN PREZENTA. DACA ACESTA ESTE CAZUL, TOATA RESPONSABILITATEA, OBLIGATIA SI PRETENTIA PE CARE O PUTEI AVEA DE LA GENIUS ROMANIA PENTRU PIERDERILE, PAGUBELE, CONSECINTE ALE ACTIUNILOR, SI/SAU NEGLIJENTA NU VA DEPASI SUMA TOTALA PLATITA DE TINE(DACA ESTE VREUNA) PENTRU ACCESUL PE ACEST SITE.


4. NOTE DESPRE PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE PE SITE-

CA SI CONDITIE A CUMPARARI ORICARUI PRODUS SI/SAU SERVICIU DE PE SITE-UL GENIUS ROMANIA DE CATRE DVS, SUNTETI DE ACORD CU URMATORII TERMENI SI CONDITII DE FOLOSINTA CARE AU FOST SCRISE CLAR PENTRU A LE PUTEA CITI SI A FI DE ACORD CU ELE INAINTE DE CUMPARARE. VA RUGAM RECITITI  INCA O DATA, PENTRU CA ACESTI TERMENI SI CONDITII DE FOLOSINTA REPREZINTA O INTELEGERE LEGALA IMPORTANTĂ INTRE TINE SI GENIUS ROMANIA.

5.1. FINALIZAREA TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE FOLOSINŢĂ

ACEASTA ESTE O INŢELEGERE INTRE DVS , CONSUMATORUL FINAL AL ORICARUI PRODUS SI/SAU SERVICIU OFERIT PE ACEST SITE SI GENIUS ROMANIA  REFERITOR LA FOLOSIREA ORICARUI PRODUS SI/SAU SERVICIU. PRIN FAPTUL CA ATI COMANDAT ACEST PRODUS SI/SAU SERVICIU ATI FOST EXPRES DE ACORD CU TOATE DINTRE URMATOAARELE CONDITII SI TERMENI.

5.2. DREPTUL DE COPIERE SI INFORMATII DESPRE MARCA PREZENTATA

PRODUSELE/SERVICIILE SI MATERIALELE ASOCIATE (COLECTIV DENUMITE IN ACEASTA INTELEGERE CA „PRODUS”) ESTE Š Copyright AL GENIUS ROMANIA – TOATE DREPTURILE FIIND REZERVATE. AVERTIZARE: LEGILE STATULUI PREVAD PEDEPSE SEVERE CIVILE SI PENALE PENRU REPRODUCEREA NEAUTORIZATA, DISTRIBUIREA PUBLICA SAU EXPUNEREA DE MATERIALE CU DREPTURI DE AUTOR, REPREZENTATE DE MATERIALE SCRISE, AUDIO – VIDEO, CASETE AUDIO-VIDEO, CD-URI SI DVD-URI AUDIO VIDEO. ACEST PRODUS ESTE PROTEJAT DE LEGEA NR.8 DIN 14 MARTIE 1996 PRIVIND DREPTURILE DE AUTOR. GENIUS ROMANIA, NUMELE ACESTUI PRODUS, VERSIUNEA STILIZATA A ACESTORA, SI LOGO-UL GENIUS ROMANIA  SUNT TOATE MARCI ALE GENIUS ROMANIA.

5.3. DISCLAMER SI ELIBERAREA DE SUB ORICE FORMA DE RASPUNDERE SI OBLIGATIE

INTELEGETI SI SUNTETI  DE ACORD CA INFORMATIILE CONTINUTE IN ACEST SITE SUNT DOAR PENTRU FOLOSIREA PERSONALA. AFIRMATIILE FACUTE SI CONCEPTELE EXPRIMATE PE PARCURSUL ACESTUI INTREG PROCES SUNT DOAR OPINII PERSONALE. GENIUS ROMANIA NU PROMITE NIMIC ALTCEVA. SUNTETI  RESPONSABIL PENTRU PROPRIUL COMPORTAMENT SI FOLOSINTA A INFORMATIILOR ACESTUI PRODUS. NIMIC DIN MATERIALUL PREZENTAT NU ESTE PENTRU A FI CONSIDERAT SFAT PERSONAL SAU LEGAL. 

Cu stima,

Genius Romania.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: